Cum puteți extinde intervalul de service pentru transmisia automată ce echipează autoturismul dumneavoastră?

Intervalele de service pentru transmisie automată clasică (cu convertizor de cuplu) pot varia între 30.000 și 100.000 km în condiții normale de utilizare. După efectuarea schimbului la o astfel de cutie de viteze automată, mai mult de 50% din capacitatea totală rămâne în convertizorul de cuplu și se amestecă cu noul ATF.

O transmisie automată poate folosi până la 10 litri de ulei și aproape jumătate din acesta este reținut în interiorul convertizorului de cuplu, unde are rol hidraulic. Folosind metoda clasică de schimb, doar o parte a uleiului uzat este înlocuit (4-5 litri). Asta înseamnă că la adăugarea noului ATF, acesta se amestecă cu uleiul uzat, scăzând durata de viață și modificând vâscozitatea acestuia.

Conceptul MotulEVO oferă echipamente profesionale pentru schimbul uleiului ce permite curățarea cutiei de viteze și înlocuirea totală a uleiului din sistemul de transmisie automată al vehiculului. Toate contaminările vor fi eliminate, iar noul ATF va menține performanța și durata de exploatare a cutiei de viteze, rezultând intervale de service crescute.

Ai probleme cu mașina? Vrei o estimare/ constatare rapidă?

VREAU ESTIMARE DE PREȚ!