Cum știu când trebuie schimbat uleiul transmisiei automate? Care sunt semnele?

Poate schimbul de ulei să rezolve probleme minore ale cutiei de viteze automate? Cutia de viteze automată are probleme? Cum să o rezolvi?

Modul de schimbare al treptelor la cutia de viteze automată cu dubluambreiaj (DCT), transmisia continuă variabilă (CVT) sau cea clasică, cu converitzor de cuplu (AT) s-a deteriorat constant după o perioadă lungă de utilizare? Sesizați zgomote sau șocuri anormale în timpul opririi și al manevrelor de parcare? Vehiculul tău refuză să selecteze treptele de viteză? Schimbarea treptelor este însoțită de un zgomot metalic?

Dacă schimbarea treptelor de viteză se face defectuos, un serviciu specializat de întreținere poate rezolva următoarele probleme:

  • Schimbare lentă a treptelor de viteză
  • Selectarea necorespunzătoare a treptelor
  • Vibrații anormale în timpul manevrelor de oprire și parcare

Deseori, contaminarea și uzura sunt cele care deteriorează performanțele cutiei de viteze automate. Un serviciu de întreținere regulat, inclusiv cel pentru transmisie, este esențial pentru ca mașina să aibă o viață mai lungă.

Înlocuirea completă a uleiului de transmisie ajută la eliminarea contaminării. Într-un circuit de ungere curat, noul ulei de transmisie își atinge potențialul maxim și oferă rezultate de lungă durată.

Ai probleme cu mașina? Vrei o estimare/ constatare rapidă?

VREAU ESTIMARE DE PREȚ!