AUTO UTIL SERVICE este un proiect conceput si realizat din pasiune si drag pentru masini.

Cu pasiune si devotament, indraznim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o noua imagine si un serviciu complet in domeniul service-ului auto.

Dorim sa oferim atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, solutii complete de service auto, si sa nu fim doar un alt service din Cluj-Napoca.
Prin urmare avem dotat atelierul cu toata aparatura si utilajele necesare realizarii unui service corect, complet si fiabil.

Serviciile noastre sunt pentru cei care doresc sa utilizeze o masina fiabila, in conditii de siguranta, care sa nu provoace neplaceri si mai ales costuri suplimentare.

Recomandam tuturor clientilor sa apeleze cu incredere la noi si la echipa noastra de mecanici si electromecanici, pentru depistarea si repararea tuturor problemelor de mecanica, electromecanica sau de confort, garantand seriozitate si calitate.

Seriozitatea si calitatea serviciilor de service auto oferite de noi, ne-a facut parteneri de incredere cu AUTOMEISTER.

Va invitam cu drag sa beneficiati de produsele si serviciile noastre, si pentru orice informatii sau detalii, echipa noastra va sta la dispozitie pe email sau telefonic.

    Ai probleme cu mașina? Se aude un zgomot ciudat la motor sau în anumite situații?
    Cere o programare la service-ul nostru, completând câmpurile de mai jos.
    În cel mai scurt timp, un operator AutoUtil Service, te va contacta.

    Vei fi contactat doar în timpul orelor de program. Câmpurile cu * sunt obligatorii.