Revizie auto anuală – schimb ulei, filtre aer, filtru ulei, filtru combustibil

Revizia auto reprezintă un serviciu complet de verificări și operațiuni ce sunt efectuate periodic (anual sau la un anumit număr de kilometri) la un automobil, în vederea funcționării în parametrii optimi.

Verificarea și inspecția mașinii este foarte importantă, deoarece prin intermediul ei, este asigurată funcționarea corectă și îți oferă un plus de siguranță în trafic.

Revizia se realizeaza numai de către un service autorizat RAR, cu personal pregătit, cu experiență și cu scule adecvate.

Este foarte important ca o revizie să fie efectuată atent și corect – fie că aceasta este realizată anual sau la un anumit număr de kilometri. Fiecare element și subansamblu auto va fi verificat pentru o funcționare corectă, fără anomalii.

Dacă mașina ta are o anumită vârstă sau un anumit număr de kilometri, revizia auto trebuie făcută cât mai atent și cât mai în delatiu. Service-ul nostru își va dedica timp și va realiza o serie de testări și operațiuni de verificare, pentru ca tu să poți conduce în siguranță.

Îți vom aminti când trebuie făcută revizia și care sunt serviciile de care poți beneficia la service-ul nostru.

Revizia nu trebuie realizată doar atunci când trebuie să mergi la inspecția ITP, așa cum am mai spus, ea trebuie realizată, fie anual fie la un număr de kilometrii.

Numărul de kilometri este determinat de tipul de motor și ulei utilizat. De exemplu, unele uleiuri sintetice, au o durată de viață de 10 000 km sau 15000 km sau doar 7000 km, depinde de marcă și de producător.

Noi recomandăm, schimbul de ulei să fie făcut mai repede, cu 500 – 1000 km față de durata recomandată de producător, asta datorită faptului că marile orașe și drumurile din România lasă de dorit, iar praful (orașele în care se construiesc mult și drumurile neasfaltate) afectează calitatea uleiului și mai ales a filtrelor.

Service-ul nostru dispune de mecanici și ingineri auto dedicați și cu experiență. Cu ajutorul aparatelor de diagnoză auto pot fi identificate probleme, ce ar putea afecta performanțele autovehiculului tău.

În general se realizează schimbul uleiului și al filtrelor și se inspecteaza diferitele componente, pentru a vedea dacă funcționează în parametrii optimi.

Echipa noastră îți oferă servicii de mecanică auto de mare complexitate cum ar fi:

  • Înlocuit kit distribuție
  • Înlocuit kit ambreiaj
  • Schimb ulei și schimb de filtre (ulei, combustibil)
  • Verificare lumini și sistem electric
  • Schimbare filtru ulei si filtru aer
  • Verificare direcție
  • Reglaj direcție
  • verificarea antigelului și concentrația lichidului de răcire

Dacă mașina ta prezintă simptome ciudate, consum de ulei, fum albastru, fum alb, fum negru, dacă în momentul deplasării observi probleme de pierdere a puterii, bătăi la direcție sau probleme la frânare, atunci este important să te programezi la o constatare și o revizie auto.

Ai probleme cu automobilul tău? Vrei o estimare/ constatare rapidă?

VREAU ESTIMARE DE PREȚ!