DIAGNOZĂ COMPUTERIZATĂ AUTO + SERVICE ELECTRICE AUTO

service auto cluj

Oferim servicii complexe și complete. Totul începe cu o diagnoză computerizată, care poate să ne ofere detalii despre erori sau probleme ale mașinii. Diagnoza auto este prima etapă în a efectua o reparație la un autoturism și se recomandă pentru a identifica toate erorile sau defecțiunile care pot exista și care nu se pot sesiza altfel.

Pot exista mai multe tipuri de defecțiuni, după identificare lor, acestea trebuie interpretate corect în baza tuturor datelor și informațiilor primite. Mulți mecanici și multe service-uri sunt dezinteresate să dedice fiecărui client timpul necesar identificării unei probleme care poate e mai delicată sau este ascunsă și nu se identifică cu ușurință.
Noi, am invatat ca cel mai eficient lucru este ca sa faci o constare  corectă, completă și eficientă, pentru a putea remedia toate problemele mașinii și pentru a avea clienți multumiți.

Diagnoza este cea mai eficientă metodă pentru a afla aproape toate problemele la mașina ta, nu este suficient în ziua de azi să fii doar un mecanic bun.

Pe lângă diagnoza computerizată, care se bazează pe senzori, echipa Auto Util mai realizează și inspecții și verificări vizuale, dar și verificări tehnice și măsurători electrice.

Putem identifica repede și corect o gamă variată de probleme, prin efectuarea urmatoarelor testări:

 • Măsurare amperaj acumulator
 • Test Diagnostic la motor și cutie de viteze
 • Măsurare voltaj și încărcare alternator
 • Verificare siguranțe
 • Testare lichid de frână
 • Testare forță de frânare
 • Testarea lichid de răcire / antigel
 • Verificare cablaje electrice auto
 • Verificare lumini, becuri și rezistențe

Acestea sunt doar câteva testări ce se realizează de obicei la cele mai multe automobile. Aparatul verifică codurile problemă, cauzate de o eventuală defecțiune, dar în același timp permite detectarea unor eventuale erori apărute în timpul exploatării.

De aceea este esențial să realizați o diagnoza computerizată, completată de expertiza unui mecanic cu experiență.

Când trebuie să mergi cu mașina la un service auto pentru diagnoză auto?

 • Atunci când apar martorii din bord, mai ales martorul CHECK ENGINE, nu este indicat să aștepți și să riști complicații sau deteriorări la mașină, trebuie să te programezi cât mai rapid la un service.
 • Dacă în timpul condusului observați că apar anumite atenționări, în bord, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp, este indicat să faceți o diagnoză auto.
 • Dacă o piesă sau un senzor funcționează defectuos, și este ignorată, există posibilitatea ca daunele și pagubele să fie mult mai mari. Exemplu cel mai întâlnit este apariția averizării de check engine la anumite turații, care pot semnala o problemă la turbină și care neverificată și ignorată poate duce la funcționarea anormală a motorului și poate produce pagube materiale.
 • Mai merită să vii la o diagnoză auto, atunci când dorești să cumperi un autovehicul la mâna a 2-a, care poate raporta probleme și defecțiuni nemenționate de vânzător.

Deci orice problemă electrică sau atenționare a martorilor din bord, trebuie să te facă să te gândești la o diagnoză auto, care poate fi mult mai ieftină decât un motor sau o mașină.

Ai probleme cu autoturismul? Vrei o diagnoză și o estimare/ constatare rapidă?

VREAU ESTIMARE DE PREȚ!