service auto cluj

Volkswagen Polo este o mașină confortabilă, cu un consum relativ mic. Aceasta mașină are multe calități, dar și defecte. 

Citește în continuare pentru a vedea care sunt principalele probleme ale VW Polo. 

  • Transmisie Automată 

Una dintre problemele pe care VW Polo cu transmisie automată are este faptul că cablul schimbătorului de viteze se uzează repede și/ sau se blochează. Acest lucru duce la oprire automată, săritură sau scădere a treptelor de viteză. 

  • Probleme Electrice

La unele modele a fost o defecțiune la controlul amplificatorului electric, iar sticla de pe partea șoferului uneori se lipește. După 10.000km este posibil ca portbagajul să se blocheze. 

  • Defecțiuni ale Motorului

În timpul sezonului rece, supapele de recirculare a gazelor au tendința de a se defecta. După 200 km perna de montare a motorului începe să bată. 

  • Sistemul de Răcire

Ventilatorul de încălzire începe să scoată sunete neplăcute la rece atunci când mașina este neîncălzită. Acest lucru se întâmplă din cauza lipsei de lubrifiere a rulmentului metalografit cu mânecă. 

  • Motor 1.2 benzină de 60 și 70 CP

Motorul de 1.2 benzină este zgomotos, consumă mult ulei și are un lanț de distribuție care poate sări atunci când este neglijat. 

  • Motoare pe Benzină 

Motoarele pe benzină au o turbină legată care are probleme destul de accentuate la întinzătorul lanțului de distribuție. Întinzătorul nu mai funcționează și lanțul sare în motor. 

  • Motoare Diesel

Motoarele Diesel au probleme la EGR și la filtru de particule. Filtrele se înfundă într-un timp scurt, iar EGR-ul se strică într-un timp și mai scurt mai ales dacă folosești mașina prin oraș. 

  • DSG 6 și DSG 7

Cutiile automate DSG 6 și DSG 7 necesită schimbarea uleiului la aproximativ 60.000km. Acest lucru nu este o problemă atât de mare, însă sunt echipate cu unitatea Mecatronic care atunci când se strică nu mai poate fi reparată și este destul de costisitoare.

Ai probleme cu mașina? Vrei o o estimare/ constatare rapidă pentru Volskwagen Polo?

VREAU ESTIMARE DE PREȚ!